main-top
orbicon_RGB

Projekter og referencer

310 streg
Inooraq skal til European Young Professional of the Year04-03-2016

Inooraq Brandt fra Orbicon Grønland er blandt de få udvalgte
310 streg

Inooraq Brandt fra Orbicon Grønland er udvalgt til at gå videre i konkurrencen om at blive årets European Young Professional of the Year. Han skal derfor til Sofia, Bulgarien den 2. til 4. juni, for at deltage i konkurrencen om at blive årets unge rådgivende ingeniør i Europa.

Han er én ud af fem udvalgte blandt alle indsendte fra hele det danske rige. Det er FRI (Foreningen af Rådgivende Ingeniører) der kårer dem, der går videre, og det er Årets unge FRI-rådgiver, der sammen med fire runners up, deltager i den europæiske konkurrence.

Inooraq er udvalgt på baggrund af sin store indsats i arbejdet med den ny havn i Nuuk for Sikuki Nuuk Harbour A/S og Kommunerqafik Sermasooq.

 - Jeg er stolt af at være udpeget til at gå videre, og vil meget gerne tage prisen med hjem. Arbejdet med at forbedre vores infrastruktur er vigtigt, og jeg er glad for, at vores fokus på kvalitet, tid og økonomi ud fra kundens behov, har medført at Sikuki Nuuk Harbour A/S og Kommuneqarfik Sermersooq ville give mig nogle pæne ord med på vejen, siger Inooraq Brandt. 


Her ses Inooraq Brandt foran havnen i Nuuk. Du kan også læse om Inooraqs deltagelse i European Young Professional of the Year i Sermitsiaq.


 


 

Kontaktperson


Inooraq Brandt
Ingeniør
+299 52 84 92
inbr@orbicon.gl

      

 
 
 
main-bottom

©2015 Orbicon - Industrivej 31 - P.O. Boks 819 - Tlf. +299 31 20 32E-mail - Om denne side