main-top
orbicon_RGB

Bygherrerådgivning

Bygherrerådgiveren bistår og rådgiver bygherren i samarbejdet mellem denne og tilknyttede tekniske rådgivere, entreprenører, leverandører mv.
Orbicons bygherrerådgivning tilbyder et bredt spekter af kompetencer fra mange forskellige faggrupper, hvilket sikrer en fleksibel og helhedsorienteret rådgivning.

Ledelse i hele projektet

Bygherrerådgivning er også procesledelse, projektledelse, projekteringsledelse, byggeledelse og driftsledelse fra ide- til driftsfase gennem program, dispositionsforslag, projektforslag, hovedprojekt, udførelse og drift. Vi har erfaring i alle discipliner fra både små og store projekter.

Fokus på tid, økonomi og kvalitet

Som bygherrerådgiver er vi ofte medaktør gennem hele byggeprocessen, men naturligvis tilpasser vi altid vores ydelser til den enkelte kundes behov.
Vi er specialister i at være generalister, og vores fornemmeste opgave er at styre projekter sikkert gennem alle faser til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Det rigtige beslutningsgrundlag

Som bygherrerådgiver sørger vi for det rigtige beslutningsgrundlag for bygherren inden for alle væsentlige beslutninger. Vi tager desuden ansvar for, at sikre den rette kontakt mellem bygherrer, rådgivere, entreprenører, leverandører og driftspartnere i en optimal samarbejds- og organisationsstruktur.
Vi rådgiver større bygherrer, kommuner og selvstyret.

Vi udfører ydelser vedrørende:

  • Procesledelse
  • Projektledelse
  • Projekteringsledelse
  • Byggeledelse og driftsledelse fra ide- til driftsfase

GL byggeri1

Udvalgte projekter og referencer
19-03-2014
Projektering af ny vej i Nuuk
H.J. Rinksvej i Nuuk der befærdes af ca. 12.000 biler dagligt er ved at blive udvidet.


Udvidelse af Nuuk havn
Udvidelsen betyder mulighed for at sejle med større godsmængder
main-bottom

©2015 Orbicon - Industrivej 31 - P.O. Boks 819 - Tlf. +299 31 20 32E-mail - Om denne side