main-top
orbicon_RGB

Rådgivning om byggeri

Det stiller store krav til logistik og byggeproces at bygge i Grønland. Det skyldes ikke alene temperaturer ned til minus 50 grader, der gør arbejdsrutiner træge og materialer svære at arbejde med. Det skyldes også, at det er vanskeligt, at transportere materialer og mandskab om vinteren, hvor halvdelen af flyruterne lukker, og det er svært at sejle i et farvand fyldt med is.

Orbicon kender de lokale forhold og byggebranchen. Vi har en stor viden inden for teknik, miljø, mennesker og samfund og kan løse alt fra konstruktion over drift og vedligehold til renovering.

Skaber værdi for kunden

Vores fokus er at skabe værdi for kunden ved at levere et byggeri til den rigtige pris, i den rigtige kvalitet og til den rigtige tid. Det gør vi ved at være i tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere for at løse de udfordringer, der opstår, når forskellige interesser arbejder sammen om et fælles projekt.

Vi fokuserer specielt på tidsplaner, økonomi og kvalitet, når vi arbejder i arktiske områder. Det betyder, at vi er meget procesorienterede. Vi er præcise i vores formidling over for bygherrer og entreprenører og arbejder målrettet på at følge tidsplaner, så byggeriet kan afleveres til tiden.

Fokus på projektøkonomi

For os handler det om at udføre et byggeri, hvor man fra begyndelsen har fokus på projektøkonomi. Vi gennemgår arbejdsprocesserne nøje, undersøger hvordan man reducerer omkostninger i projekteringsfasen og henter kompetencer ind, når der er brug for dem.

Vi kører altid byggeriet helt i mål – og hjælper også kunden efter afleveringen af projektet, hvis der er behov for det. Dermed er kunden i trygge hænder hos os fra idé til ibrugtagning. 

Vi udfører alle slags byggeopgaver

Orbicon udfører alle slags byggeopgaver i hele landet – typisk mindre projekter i både byer og bygder for kommuner og selvstyret. Ved større opgaver har vi et godt samarbejde med nordiske og lokale arkitektfirmaer og kan stille med et hold af ingeniører og arkitekter, hvis det er nødvendigt.

I menuen til venstre kan du læse mere om, hvad vi kan tilbyde inden for byggeri.  

GL by_høj2

Udvalgte projekter og referencer
10-04-2014
Busselskab får nyt kontorbyggeri
Busselskabet Nuup Bussii får nyt kontorbyggeri bygget af træ.

09-04-2014
Brandskadet etageejendom i Qaqortoq
Taksering og projektering af brandskadet etageejendom.

31-03-2014
Tilstandsvurdering af kontorbygning
Tele Post i Nuuk har fået deres kontorbygning tilstandsvurderet med fokus på energioptimering.


Udvidelse af Nuuk havn
Udvidelsen betyder mulighed for at sejle med større godsmængder
main-bottom

©2015 Orbicon - Industrivej 31 - P.O. Boks 819 - Tlf. +299 31 20 32E-mail - Om denne side